Bijzonder kinderprogramma parallel aan interkerkelijke viering

Zondagmiddag 15 januari wordt in de Grote Kerk om 15.00 uur de interkerkelijke viering gehouden als start van de Week van gebed voor de eenheid. Voor de kinderen is er een speciaal programma gepland dat is voorbereid door een interkerkelijke groep van mensen met veel ervaring met kindernevendiensten.

_BW87165De babyoppas is in de torenkamer van de Grote Kerk. Deze ruimte is te vinden direct links bij de binnenkomst direct links. Ouders kunnen hun baby hier brengen met een luiertas met benodigdheden net voor aanvang van de dienst. De peuters van 2 tot 4 jaar zijn van harte welkom in de Immanuëlkapel, Markt 25. Zij zijn welkom vanaf 14.45 uur. Het programma voor deze groep duurt tot 15 minuten nadat de dienst in de Grote Kerk is afgelopen. De peuters worden graag weer door hun ouders opgehaald worden in de Immanuëlkapel.

matthijsvlaardingerbroekVoor de kinderen van 4 tot en met 12 jaar is er een spetterend programma in ‘de Hof van Wageningen’ aan de Lawickse Allee met de bekende poppenspeler en theatermaker Matthijs Vlaardingerbroek. Deelname aan deze matinee is geheel gratis.Als kinderen vriendjes of vriendinnetjes mee willen nemen, is dat ook prima. De kinderen zijn vanaf 14.30 uur welkom in ‘de Hof van Wageningen’. Het programma voor deze groep duurt tot 30 minuten na het einde van de dienst in de Grote Kerk , zodat ouders voldoende tijd hebben om hun kinderen na afloop ook weer op te halen.