Boudewijn van Schoonhoven wordt pastor binnen ICF

De International Christian Fellowship heeft Boudewijn van Schoonhoven per 1 februari benoemd als pastor. Circa 10 jaar na de start als formeel kerkgenootschap is er binnen de geloofsgemeenschap nu ruimte om een voorganger aan te stellen. De viering waarin de pastor wordt bevestigd vindt plaats op zondagmiddag 5 februari. Deze viering begint om 15:30 uur en wordt gehouden in de Wagenburcht aan de Kastanjeweg. Dat gebeurt volledig in de stijl van de International Christian Fellowship, informeel, vrolijk en met veel elan tot eer van God.

De benoeming betekent dat Boudewijn van Schoonhoven stopt als directeur van de organisatie CAMA Zending in Driebergen. Hij heeft die organisatie 10 jaar geleid. Voor die tijd was hij samen met zijn gezin een aantal jaren zendeling in Jordanië en Syrië. Mede vanuit die tijd heeft hij een bijzondere band met moslims en spreekt hij graag over evangelisatie en zending. Naast zijn werk voor CAMA Zending verzorgde hij regelmatig zendingszondagen in kerken door heel Nederland.

Boudewijn van Schoonhoven had ook een leidinggevende taak in Evangeliegemeente Salem in Wageningen. Deze gemeente werkt zonder een officiële voorganger maar kent wel een groep van oudsten die extra verantwoordelijkheden draagt. Zijn vertrek zal daar zeker voelbaar zijn, maar er is binnen Salem ook veel blijdschap en dankbaarheid over de rol die hij in andere Wageningse geloofsgemeenschap mag gaan invullen.