City Movements Day op vrijdag 21 april

De registratie voor de eerste landelijke City Movements Day op vrijdag 21 april is geopend. Deze dag vindt plaats in het Dominion Centre in Amsterdam. Roger Sutton, de leider van Gather, de City Movements in het Verenigd Koninkrijk, en Ioannis Dekas van de organisatie City Changers London, gaan vanuit hun jarenlange ervaring spreken, inspireren en bemoedigen. Daarnaast is er ook volop gelegenheid om onderling getuigenissen te delen, elkaar te bevragen en nieuwe dingen te leren om mee te nemen, ieder naar ieders eigen netwerk.

Wil jij graag dat de Kerk, het Koninkrijk van God, meer zichtbaar wordt in jouw stad? Vraag jij je wel eens af wat jullie in jouw stad meer zouden kunnen doen? Kom dan naar deze City Movements Day en neem je collega’s mee. Meer informatie is te vinden op de website van City Movements.

Ook in Wageningen bestaat vanuit Kerknet de wens om betrokken te zijn bij dit netwerk, mocht je naar de City Movements Day toe gaan dan horen we graag je ervaringen via secretaris@kerknetwageningen.nl.