De Ontmoeting deelt enthousiasme over Nederland Zoekt

NLzoekt_logoOp zaterdag 30 september werd er door Nederland Zoekt in de Pomhorst in Wageningen een Proefdag gehouden met het oog op een mogelijk nieuw te starten Profetische Leergemeenschap. De gemeenschap De Ontmoeting heeft daar de afgelopen 2 jaren aan meegedaan en is er erg enthousiast over.

Het gaat om het op een gebalanceerde wijze als particulieren en geloofsgemeenschap meer open staan voor wat God via Zijn Woord, maar ook door de Heilige Geest tot ons spreekt. Samen Gods stem beter verstaan. Een Profetische leergemeenschap bestaat uit een team van 3 tot 6 mensen die in een periode van 2 jaar bouwt aan de groei van een volwassen, Bijbelse en profetische cultuur in de thuisgemeenschap. Dat gebeurt via vier seminars van drie dagdelen met onderwijs, teamoefeningen, coaching, reflectie en als resultaat een plan voor de daaropvolgende zes maanden.

Overzicht_van_de_westgevel_-_Ede_-_20419586_-_RCEVan vrijdag 1 december 18.00 uur tot zaterdag 2 december 18.00 uur start er in de Goede Herderkerk in Ede een 2-jarige Leergemeenschap van Nederland Zoekt. Op donderdagavond 12 oktober is er in de Ericahorst, aan de Proosdijerveldweg 55 in Ede van 19.00-22.00 uur al een Proeverij om een indruk te krijgen. Daar kunnen ook alle vragen gesteld worden. Meer informatie is te vinden in de flyer.