Gastvrijheid bieden in Markt 17

In de afgelopen maand vonden in tal van Wageningse kerken en geloofsgemeenschappen start- of inspiratieweekenden plaats, vaak met bijzondere activiteiten om elkaar nog beter te leren kennen. Mogelijk is dit in het bijzonder een periode waarbij je ook nadenkt over de manier waarop je je kerkelijke betrokkenheid de komende tijd inhoud wilt geven, bijvoorbeeld door een bepaalde taak op je te nemen. Actief worden in het inloopcentrum Markt 17 is dan zeker het overwegen waard. 

Markt 17  is een gezamenlijk initiatief van 7 Wageningse kerken. Samen bieden ze in het centrum van Wageningen een plek waar mensen wat op adem kunnen komen. Een plek waar aandacht en gastvrijheid centraal staan. Drie keer in de week wordt er door vrijwilligers gekookt en ontmoeten mensen elkaar rond de warme maaltijd.

Coördinator Jantine Bastiani is op zoek naar nieuwe gastmensen voor Markt 17. Als gastvrouw of gastheer ontvang je de bezoekers en verzorg je desgewenst de consumpties. De gastvrouwen en gastheren staan open voor een praatje met de bezoekers en zetten soms activiteiten op. De frequentie waarmee je voor deze functie wordt ingeroosterd gebeurt natuurlijk in goed overleg.

Je kunt je ook samen met iemand aanmelden en afspreken om je telkens samen te laten inroosteren. Op de achtergrond wordt je als gastheer of gastvrouw ondersteund door de coördinator. Voor meer informatie over de vrijwilligersfunctie kun je contact met haar opnemen (jantine.bastiani@inloopcentrumwageningen.nl   / 06- 18587206). Je bent ook van harte welkom om gewoon eens langs te komen bij Markt 17 en kennis te maken onder het genot van een bakje koffie of de warme maaltijd.

Markt 17 is geopend op dinsdag, woensdag en vrijdag van 15:00 uur tot 21:00 uur en op zondag van 15:00 uur tot 18:00 uur.

Binnen het inloopcentrum zijn er ook andere vacatures waar Jantine graag meer over vertelt. Meer informatie daar over vind je ook op de website.