Happietaria zamelt geld in voor International Justice Mission

Logo-Happie-blauw-doorzichtigOp zaterdag 30 maart is voor de 10e keer Happietaria Wageningen geopend. Happietaria is een project van hulporganisatie Tear waarbij een pop-up restaurant wordt opgezet om geld op te halen voor een goed doel. Dit restaurant wordt in ongeveer een jaar tijd opgezet door studenten uit verschillende christelijke studentenverenigingen en gaat een maand lang open. Alle opbrengsten gaan naar het goede doel. Happietaria is dan ook volledig afhankelijk van vrijwilligers en sponsoren.

De opbrengst van Happietaria Wageningen gaat dit jaar naar een project van International Justice Mission. Dit project richt zich op het bevrijden van kindslaven uit de visindustrie in Ghana. Daarnaast zorgt International Justice Mission voor het opzetten van een functionerend rechtssysteem in dit gebied.

menu-tekst-difinitief-1-724x1024

Het restaurant is dit jaar gevestigd in het Scheikundegebouw op het Dreijenplein 4 en is geopend tot en met 26 april. Er wordt gekookt van maandag tot en met zaterdag. Tijdens deze dagen zijn er telkens twee shifts: één van 17:30 tot 19:30 uur en één van 20:00 tot 22:00 uur. Kijk voor reserveringen op de website happietariawageningen.nl.