Impressie van de interkerkelijke viering

Op zondagmiddag 19 januari kwamen mensen uit een groot aantal Wageningse geloofsgemeenschappen naar de Johannes de Doperkerk voor de interkerkelijke viering als start van de Week van gebed voor de eenheid van 2020. De viering werd geleid door pastoor Henri ten Have van de rooms-katholieke parochie Titus Brandsma en dominee Lazarus Gatimu van de International Christian Fellowship. Het thema was ‘Zij waren buitengewoon vriendelijk voor ons’. Dit thema is aangedragen door christenen uit Malta.

Voor de kinderen van de basisschoolleeftijd was er een speciaal kinderprogramma in de Bevrijdingskerk.  Daar werd de voorstelling ‘Dé reis van je leven’ verzorgd door de theatergroep ‘Poppen en Meer’ van Carla en Eric Vis. De diapresentatie van de foto’s die zijn gemaakt geven een impressie van de viering en de voorstelling.

Vrijdag 24 januari vond er ook in het kader van de Week van gebed een interkerkelijke zangavond plaats in de Arboretumkerk. Leden, koren en muziekgroepen van diverse Wageningse geloofsgemeenschappen verleenden hun medewerking. De diapresentatie geeft daarvan een indruk.