Inloopcentrum Markt 17 wil present blijven

De ernstige coronasituatie en de aangescherpte maatregelen door de overheid hebben tot gevolg dat ook Markt 17 in ieder geval tot 19 januari voor de open inloop gesloten is. Om de presentie in Wageningen vanuit het inloopcentrum gaande houden is coördinator Jaap de Graaff op dinsdag, woensdag en vrijdag wel aanwezig tussen 15:00 uur en 18:00 uur.

Deze afbeelding heeft een leeg alt-atribuut; de bestandsnaam is jaap-m17.jpg

Ieder die graag eens wil praten, behoefte heeft aan een gesprek wordt uitgenodigd Jaap te bellen via 06-18587206 of 0317-356021. Wanneer er geen sprake is van ziekteverschijnselen kan er dan een afspraak gemaakt worden voor die middag, of op een andere middag.

Markt 17 heeft naast de al langer bestaande facebookpagina ook een facebook community geopend waar ieder die zich met het inloopcentrum verbonden voelt lid van kan worden. Het kan een platform zijn om elkaar toch in ieder geval online te blijven ‘ontmoeten’.

Op de website van Markt 17 wordt telkens aangegeven wanneer en hoe het inloopcentrum toegankelijk is. Net als ieder hopen we dat het lukt om het virus in 2020 beheersbaar en onder controle te krijgen, zodat ook in Markt 17 de activiteiten weer opgepakt kunnen worden zoals we dat graag met elkaar wensen.