Jongerenreis naar Rome

NaamloosEr wordt dit jaar weer een jongerenreis georganiseerd door een aantal kerken uit Wageningen. We gaan deze zomer met een groep van ongeveer 15 jongeren vanuit de Gereformeerde Kerk Vrijgemaakt, Nederlands Gereformeerde Kerk, Vineyardgemeente en Evangeliegemeente Salem naar Rome en willen daar vanuit een klooster minderbedeelden, waaronder daklozen en vluchtelingen, helpen. We gaan deze mensen helpen door ze bijvoorbeeld in een ‘welcoming centre’ te ontvangen of kleding uit te delen. Ook is er een speciaal restaurant voor daklozen en een kledingbank waarvandaan kleding naar oorlogsgebieden zoals Syrië word getransporteerd.

Om deze reis mogelijk te maken gaan we geld  inzamelen via verschillende acties. Zo heeft er in sommige kerken al een verkoopactie van cake plaatsgevonden en gaan we binnenkort een omgekeerde collecte houden. Ook hebben we een taartenservice opgezet waar u heerlijke verse zelfgebakken taarten kunt bestellen.

Op Koningsdag zullen we in en rond Wageningen limonade en spullen verkopen. Hiervoor zijn we nog op zoek naar spullen die dan door ons verkocht kunnen worden. Andere acties die er aan komen zijn ‘Nacht zonder dak’, een interkerkelijke BBQ  en een heerlijke buffetmaaltijd. Houd onze facebookpagina in de gaten. U hoort ongetwijfeld nog van ons!

Voor het bestellen van taarten, het aanbieden van spullen voor Koningsdag en het indienen van klussen waarmee wij geld kunnen verdienen (verhuizen, schilderen, auto’s wassen etc.), mail naar  (vluchtelingenrome@gmail.com). Voor overige vragen kunt u bellen met Monique van der Wind, 06-15363962. U kunt ons ook liken op facebook. Hier kunt u meer informatie vinden over de reis en de acties de gaan komen. Donaties zijn uiteraard ook welkom. Dit kan op  rek.nr.:  NL28 INGB 0003198576 t.n.v. Jaap van Os o.v.v. Jongerenreis Rome