Kerkdiensten op RTV Rijnstreek TV

Vanaf zondag 5 november zendt RTV Rijnstreek elke week een kerkdienst uit. Deze uitzendingen vinden elke zondag vanaf 10 uur ‘s ochtends plaats via het tv-kanaal van RTV Rijnstreek. Deze uitzendingen zijn een samenwerking tussen RTV Rijnstreek en een aantal kerken: de Protestante gemeente te Wageningen , Vineyard Gemeente Wageningen, Nederlandse Gereformeerde Kerk Wageningen, Nederlandse Gereformeerde Kerk De Wagenburcht, Amazing Grace Parish Wageningen en de RK Parochie Titus Brandsma.

RTV Rijnstreek is de publieke lokale omroep voor Wageningen. Via haar radio- en tv-kanaal, website en social media bedient de omroep inwoners, bezoekers en ondernemers in de gemeente. De frequenties en kanalen waarop u de omroep kunt vinden zijn afhankelijk van uw aanbieder en staan vermeld op de website van RTV Rijnstreek. De tv-uitzendingen zijn ook live vanachter uw computer te volgen via de specifieke webpagina voor live TV op deze website.

In Wageningen zijn veel verschillende kerkgemeenschappen met ieder zijn eigen kleur en gewoonten. We delen het geloof en voelen ons verbonden. Binnen KerkNet houden deze kerken contact met elkaar. Diensten van een aantal kerken zijn ook online te volgen via www.kerkdienstgemist.nl of te vinden op hun eigen YouTube kanaal of website. Op RTV Rijnstreek willen een aantal kerken ook afwisselend diensten uit gaan zenden, zodat alle inwoners van Wageningers op een vast tijdstip, kennis kunnen maken met de veelkleurigheid van de kerken.

We nodigen u van harte uit om vanaf november op zondag om 10.00 uur eens op RTV Rijnstreek af te stemmen. Wist u overigens dat er wekelijks om 8.00 uur op zondagochtend ook een prachtige overdenking op het radiokanaal RTV Rijnstreek FM wordt uitgezonden omlijst door klassieke muziek? De overdenkingen worden verzorgd door een aantal pastores van Wageningse kerken.