Kindertheatervoorstelling in de Bevrijdingskerk

Parallel aan de openingsviering van de Week van gebed voor eenheid op zondagmiddag 15 januari is er van 14:40 uur tot 16:20 uur een speciaal programma voor kinderen. Dat vindt plaats in de Bevrijdingskerk aan de Ritzema Bosweg. Het programma wordt verzorgd door Carla Vis van Happy Kids Entertainers uit Hellevoetsluis.

Juf Snapniks is een grappige vrolijke juf, maar ze is niet zo slim. Dat zorgt vaak voor hilarische momenten, maar het leidt er ook toe dat de kinderen haar gaan helpen. Ze worden op een interactieve manier betrokken bij het optreden. Er zijn goocheltrucs en er is een rol voor een buikspreekpop. Bij hetgeen wat Juf Snapniks in de voorstelling overkomt, komt ook een verhaal uit de Bijbel op verschillende manieren telkens weer terug.

Het programma is opgezet voor kinderen van groep 1 tot en met 8, naast de viering in de Grote Kerk op zondag 15 januari. Ook dit is een gezamenlijke activiteit van een reeks kerken en geloofsgemeenschappen in Wageningen. Voor de allerjongsten is die middag bovendien kinderoppas beschikbaar in de Immanuëlkapel op de Markt.