Kinderviering in de Bevrijdingskerk

Parallel aan de openingsviering van de Week van gebed voor eenheid in de Johannes de Doperkerk is er ook een interkerkelijke viering voor kinderen vanaf 4 tot 12 jaar in de Bevrijdingskerk. De coördinatie van de viering wordt verzorgd door leden van de Vineyardgemeente en de Rooms Katholieke geloofsgemeenschap. Carla Vis zal optreden met haar voorstelling ‘Bonje op de boerderij’.

Driekus en Carlijn moeten voor een boerderij zorgen. Driekus vindt dit maar niks… hij als koninklijke dienaar op een boerderij! Tussen de dieren onderling botert het ook al niet. De een is jaloers op wat de ander kan of hoe die er uitziet.Waar dat alles toe leidt kun je komen ervaren in de Bevrijdingskerk. Carla Vis verzorgt het programma samen met de ‘Band op sokken’ onder leiding van Jan Kees Goud.

De inloop is tussen 14.30 uur en 15.00 uur. De voorstelling start om 15.00 uur en duurt tot circa 16.00 uur. Ouders die zelf de viering in de Johannes de Doperkerk bijwonen kunnen hun kinderen aansluitend aan deze viering na 16.00 uur weer ophalen in de Bevrijdingskerk. De tijden zijn goed op elkaar afgestemd.