KomEet

cta-3-aanmelden-komeet-avond-wageningenKomEet is een maaltijdproject, bedoeld voor mensen die behoefte hebben aan een luisterend oor bij een gezellige maaltijd. In de oneven weken staat er op maandag voor één euro een 3-gangen-menu klaar in verenigingsgebouw “Ons Huis” aan de Harnjesweg 84 in Wageningen.

De maaltijden zijn een initiatief van de werkgroep Bindmiddel. Deze werkgroep bestaat uit leden van 3 kerken in Wageningen. KomEet is met name bedoeld voor mensen die, door moeilijke omstandigheden, tussen wal en schip terecht zijn gekomen. Mensen die misschien niet zoveel geld hebben en de voedselbank nodig hebben om te kunnen eten of weinig mensen om zich heen hebben om mee te kunnen praten. Verder is KomEet vooral bedoeld voor mensen die in Wageningen woonachtig zijn.

KomEet is een initiatief van de gemeenten van de Nederlandse Gereformeerde Kerk ‘Ons Huis’ en ‘De Wagenburcht’  en de Evangeliegemeente ABC Salem, maar er zijn inmiddels ook vrijwilligers uit andere kerkelijke gemeenten betrokken. Meer informatie is te vinden op de website kom-eet.com.