Markt 17 is nog wel open als Facebook-comunity

Wereldwijd waart het coronavirus rond en vooral kwetsbare mensen worden het slachtoffer. Op dit moment is de uitbraak van het virus in Nederland niet onder controle en het is belangrijk om besmetting zoveel mogelijk te vermijden en actief tegen te gaan. Daarom blijft ook het inloopcentrum Markt 17 voorlopig gesloten. Hierin worden de richtlijnen van de overheid opgevolgd.

Mart17community

Markt 17 heeft naast de al langer bestaande facebookpagina nu ook een facebook community geopend waar ieder die zich met het inloopcentrum verbonden voelt lid van kan worden. Via dit platform blijft er de mogelijkheid om elkaar in ieder geval online te blijven ‘ontmoeten’. Coördinator Jaap de Graaff is ook bereikbaar via j.s.degraaff@gmail.com.

WelsaamCoronaMarkt 17 participeert ook samen met een reeks organisaties in de Wageningse welzijnssamenwerking Welsaam. Vanuit deze samenwerking is Coronahulp Wageningen opgezet, met oog op de impact die de coronamaatregelen kunnen hebben op het leven van mensen. Zowel mensen die in deze tijd op zoek zijn naar contact en een luisterend oor,  als mensen die wel actief willen worden binnen de vrijwilligerspool van Welsaam kunnen dat via de website van deze organisatie aangeven.