NGK organiseert Alpha-cursus

alphaOok in 2019 wordt vanuit de Nederlands Gereformeerde Kerk weer gestart met een nieuwe Alpha-cursus. In de afgelopen jaren is gebleken dat een persoonlijke uitnodiging het beste werkt om mensen te bewegen de cursus te gaan volgen. Vaak voelen we schroom of twijfelen we om mensen te vragen, maar wij willen jullie vragen om toch de stoute schoenen aan te trekken en de uitnodigingskaart mee te nemen. Vraag mensen of ze interesse hebben in de Alphacursus. ‘Nee’ heb je, ‘ja’ kan God je geven!

Ons huisMaar de Alpha-cursus is niet alleen voor mensen waarvoor het geloof een nieuwe stap is in het leven. Ook mensen die God al een langere tijd kennen, zijn welkom om de relatie weer vanuit de basis te ervaren en te vernieuwen. Een aantal van ons heeft op een later moment de Alpha-cursus gedaan. Hierbij zijn waardevolle contacten opgedaan en de cursus geeft dan ook een verdieping aan je geloof.

Deelname aan de Alpha-cursus kost niets. De avonden met maaltijd zijn gratis en het weekend ook.  Op woensdag 23 januari is er een eerste informatie-avond vanaf 20.00. Vervolgens is er van 30 januari tot en met 17 april elke woensdag van 19.00 uur tot 22.00 uur een cursusavond in Ons Huis, Harnjesweg 84, Wageningen. Daarnaast is er een cursusweekend gepland van 15 maart tot en met 17 maart.

Voor meer informatie of een aanmelding kun je e-mail sturen naar alphacursus.wageningen@gmail.com. Meer informatie is ook te vinden op de website van de Nederlandse Gereformeerde Kerk.

De Alpha-Kring van de Nederlands Gereformeerde Kerk, Marijke, Mariam, Henk, Joanne, Kim, Gerrita, Wim, Karlan, Liesbet, Herman, Jill en Bart