Nieuwe Alpha-cursus van start

alphaOok in 2020 wordt vanuit de Nederlands Gereformeerde Kerk weer een nieuwe Alpha-cursus gestart. De startavond is op dinsdag 21 januari vanaf 20.00 uur in De Wagenburcht aan de Kastanjelaan 2.

In de afgelopen jaren is gebleken dat een persoonlijke uitnodiging het beste werkt om mensen te bewegen de cursus te gaan volgen. Vraag daarom aan mensen in je omgeving of ze interesse hebben in de Alpha-cursus.

De Alpha-cursus is niet alleen voor hen waarvoor het geloof een nieuwe stap is in het leven. Ook mensen die God al een langere tijd kennen, zijn welkom om de relatie weer vanuit de basis te ervaren en te vernieuwen.

12361_wageningen_ger-kerk_vrijgemaakt-_de_wagenburcht_1967_gld-_opname_17-09-2009_foto-_andre_van_dijk-_veenendaal-_kerkenverzamelaar_3De cursus omvat 12 avonden in de periode van 28 januari tot en met 14 april, telkens vanaf 18.30 uur tot en met 22.00 uur. Deelname aan de cursus in gratis. Alle avonden worden gehouden in ‘De Wagenburcht’. De avond start telkens met een gezamenlijke maaltijd. Na het eten luister je naar een boeiende inleiding over het christelijk geloof. Daarna praat je daar in kleine groepjes over door. Binnen het programma wordt er ook weekend gepland.

Alle relevante informatie over de cursus staat op de website van de Nederlands Gereformeerde Kerk.  Voor meer vragen of een aanmelding kun je een mail sturen naar  alphacursus.wageningen@gmail.com.

De Alpha-Kring van de Nederlands Gereformeerde Kerk bestaat uit Reijer, Clara, Herm, Nicolette, Henk, Wim, Karlan, Wil, Harry, Corrie Jill en Bart