Officiële heropening Markt 17 op vrijdag 2 oktober

Vanwege COVID-19 is het inloopcentrum Markt 17 vanaf medio maart enkele maanden gesloten geweest. De periode is door het bestuur, personeel en enkele vrijwilligers benut om het interieur van het inloopcentrum een flinke opfrisbeurt te geven.

Het bestuur is erg blij dat het inloopcentrum eind juni weer open kon gaan, maar wil graag aan heel Wageningen laten zien hoe mooi de ruimte geworden is. Daarom vond op vrijdag 2 oktober de officiële heropening plaats van het nieuw ingerichte Markt 17. De heer Leo Bosland, wethouder Gezondheid, Onderwijs en Voedsel van de gemeente Wageningen, was uitgenodigd de heropening verzorgen, maar zag daar gezien de ontwikkeling van het coronavirus van af.

Het lukte toch om met inachtneming van de laatste richtlijnen rond Covid-19 een behoorlijke groep belangstellenden welkom te heten om het resultaat van de ‘opfrisbeurt’ te laten zien. Bestuursleden, coördinator Jaap de Graaff en gebouwbeheerder Connie van der Lei vertelden over hoe het kluswerk is aangepakt, welke extra gebruiksmogelijkheden er zijn gecreëerd en hoe Markt 17 in de coronaperiode opereert.