Present Wageningen zoekt nieuwe groepen

present2Present Wageningen is op zoek naar nieuwe groepen die zich willen inzetten om een klus te doen en of mee willen werken aan een sociale activiteit. We willen jullie vragen om na te denken of jullie iets willen te betekenen voor mensen die het moeilijk hebben en geen of weinig netwerk om zich heen kennen. Zij zijn onze naasten in Wageningen. Je kunt op deze manier concreet invulling geven aan de npresent3avolging van Christus. Want Christus volgen betekent ook omzien naar mensen buiten de kerk die hulp nodig hebben. Mogen we rekenen op jullie hulp?

Je kunt je als groep (wijk, kring, gezin, vrienden, bijbelstudiegroep) aanmelden via onze site: www.presentwageningen.nl. Onze coördinator, Moniek Kars, zoekt dan in overleg met jullie een passend project dat aansluit bij de talenten van de groep.  Ben je niet in staat om iets concreet te doen voor een ander? Present heeft ook financiële middelen nodig om het werk te kunnen blijven uitvoeren. Word daarom Fan van Present. Op de website vind je daarvoor een aanmeldformulier. Present heeft een ANBI status, dus de gift is fiscaal aftrekbaar.

Meer weten over Present? Of helpen in de organisatie en begeleiding van de projecten? Ook dat kan! Neem gerust contact met op en we vertellen je er graag meer over.

Moniek Kars                                                            Leontine van Eck
algemeen coördinator                                            bestuurslid
06-45450377
moniek.kars@presentwageningen.nl                 leontine.vaneck@presentwageningen.nl