Woord en Daad runt kringloopwinkel aan de Grintweg

Stichting Woord en Daad wil als een bijbelgetrouwe organisatie wereldwijd vorm geven aan een menswaardig bestaan voor armen en rijken en hoop en kansen scheppen aan mensen om de armoede te overstijgen. De stichting werkt wereldwijd in 22 landen, voor vele kwetsbare doelgroepen. Eén van de manieren om fondsen te werven is het exploiteren van kringloopwinkels. Dat gebeurt ook in de winkel aan de Grintweg in Wageningen.

Winkel-Wageningen-2-768x373

In de Kringloopwinkel Wageningen worden tweedehands spullen verkocht zoals meubilair, kleding, serviesgoed, glaswerk, keukengerei, speelgoed en boeken. De opbrengst komt ten goede aan armoedebestrijding in derdewereldlanden.De opbrengsten van de winkel in Wageningen zal worden ingezet voor een onderwijsproject in India, dat erop gericht is jongeren aan werk te helpen. Door de verkoop van tweedehands spullen tegen -ook relatief gezien- lage prijzen wordt daarnaast een bijdrage geleverd aan de verbetering van de duurzaamheid van onze samenleving. De winkel wordt geheel gerund door vrijwilligers.

Vanwege het coronavirus heeft de Woord en Daad winkel momenteel aangepaste openingstijden en is deze alleen op woensdagmiddag, vrijdagmiddag en zaterdagmiddag van 13.00 uur tot 17.00 uur geopend.