17 juli: Titus Leerhuis over ervaringen in Palestina

Op donderdagavond 11 juli vindt in de Verrijzeniszaal aan de Bergstraat 17 een avond in het kader van Titus Leerhuis plaats. Een Nederlandse vrouw, al vele jaren wonend en werkend in bezet Palestijns gebied, gehuwd met een man uit Gaza met wie ze jonge kinderen heeft, komt spreken over haar ervaringen in bezet Palestijns gebied en in Israël. Van half juni tot half augustus is ze in Nederland. Daarna keert ze terug naar huis.

Vanaf 19:45 uur is er de ontvangst met koffie en thee en om 20:00 uur begint de lezing. Na de pauze rond 21.00 uur is er nog tot 22.00 uur de gelegenheid voor de aanwezigen om in gesprek te gaan met de spreker. Een vrijwillige bijdrage in het mandje wordt op prijs gesteld om de onkosten te dekken. U bent van harte welkom en kunt u aanmelden bij Joost IJsselmuiden (joostijss@gmail.com).

“Op z’n best is de kerk ‘n veldhospitaal in de wereld”, zegt paus Franciscus. “De kerk er voor de wereld, en is de wereld er voor de kerk.” Titus Leerhuis is bedoeld om kerk en wereld bij elkaar te brengen. In Titus Leerhuis worden regelmatig sprekers uitgenodigd, waarbij gepoogd wordt aan te sluiten bij de actualiteit.

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.