26 mei: Interkerkelijke picknick in Arboretum Belmonte

Sinds 2022 organiseert KerkNet op de eerste zondag na Pinksteren een interkerkelijke picknick. Het idee daarvoor ontstond aan het einde van de coronaperiode. Mensen van de verschillende Wageningse geloofsgemeenschappen hadden een periode nauwelijks gelegenheid gehad om elkaar te ontmoeten.

De eerste twee edities van de interkerkelijke picknick waren zodanig succesvol dat KerkNet er ook in 2024 weer graag een vervolg aan geeft. Dit jaar zal zal dat zijn op zondag 26 mei, vanaf 12.00 uur tot 14.30 uur, in het Arboretum Belmonte, bij het kunstwerk ‘Plant, ontluikend leven’. Alle leeftijden en talen zijn welkom.

Het idee is dat iedereen die naar de picknick komt wat te eten en te drinken meeneemt, waar gemakkelijk van gedeeld kan worden. Er zal een centrale plek zijn waar het eten wordt verzameld. Het kan ook handig zijn om een kleedje of iets om op te zitten mee te brengen. Kinderen kunnen natuurlijk wat speelattributen meenemen.

Er zijn toiletten in het Arboretum. Het Arbortum Belmonte wordt onderhouden door een stichting. Er zal tijdens de picknick gecollecteerd worden waarbij de opbrengst voor deze stichting is bedoeld. Direct iets overmaken kan ook via de website van de stichting Arboretum Belmonte.

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.