Voorstelling ‘Dé reis van je leven’ in de Bevrijdingskerk

Publicatie1 posterVoor alle kinderen van de basisscholen is er parallel aan de interkerkelijke viering van zondag 19 januari een gratis matineevoorstelling in de Bevrijdingskerk aan de Ritzema Bosweg 18. Deze voorstelling ‘Dé reis van je leven’ duurt van van 14.30 uur tot 16.30 uur en wordt verzorgd door de theatergroep ‘Poppen en Meer’ van Carla en Eric Vis.

Sinds 2013 geven Eric en Carla Vis theatervoorstellingen in het hele land. Hun voorstellingen kenmerken zich door vlot spel, humor, afwisseling in poppen en decor, muziek, geluidseffecten, belichting en een duidelijke christelijke boodschap.

dsc-7377

In de voorstelling ‘Dé reis van je leven’ vindt Benno vindt een oude gids met tickets voor deze reis. Hij neemt Bonnie mee op avontuur. Op hun tocht door de jungle maken ze van alles mee, want het blijkt niet makkelijk te zijn om het smalle pad te volgen. Houden ze vol ondanks gevaren en verdwalen? Het volgen van de gids is belangrijk om de bestemming te kunnen bereiken, maar lezen ze die wel goed?

Onlangs waren Astrid Smith en Evert Kloosterboer te gast bij RTV Rijnstreek. In het programma Nieuwsuur / Weekjournaal werden ze over de Week van gebed geïnterviewd door Ton Post. Het gesprek is terug te luisteren op de website van de RTV Rijnstreek.