Youchooze bereidt zich voor op nieuw seizoen

Bijna aan het einde van het seizoen kan Youchooze op een mooie periode terugkijken. Zo is de jongerengroep op kamp geweest bij het Mussennest in Otterlo. Dit was een erg geslaagd weekend, met leuke activiteiten en veel goede gesprekken. Het leidingteam merkte dat de groep na het kamp een stuk hechter is geworden en dat er meer openheid en kwetsbaarheid is ontstaan in de groep.

Na het kamp volgden verschillende avonden met thema’s als ‘de Heilige Geest’, ‘Vriendschap’ en ‘Spirituele talen’. Bijzonder was ook de ouderavond waarbij met elkaar werd gesproken over christen zijn in een ongelovige wereld. Geslaagd waren ook de sport- en spelavond en de ‘chillavond’ aan de oever van de Rijn. Zondag 2 juli werd het seizoen mooi afgesloten met een gezamenlijke maaltijd en het spelen van een aantal spellen.

De leiding ziet uit naar het komende seizoen. Het startkamp is gepland in het weekend van 15 tot en met 17 september. Daaraan voorafgaand is er nog een startavond op 3 september, een gezellige avond met spellen, ook bedoeld als kennismaking waar ook veel informatie over Youchooze wordt gegeven, zodat we elkaar vast een beetje kunnen leren kennen. Het jaarrooster voor 23/24 is verder ook al bekend en zal bij verschillende kerken op de websites worden vermeld.

De leiding vraagt in gebeden ook aandacht voor Youchooze. Dat de leiders en tieners er Gods aanwezigheid mogen ervaren in alles wat hen bezighoudt en dat Youchooze hen een waardevolle plek mag bieden waar ze een fijne tijd beleven en waar ze zich gezien en gehoord zullen voelen. En voor hulp bij beslissingen die in aanloop van een nieuw seizoen genomen moeten worden.