Youchooze

Youchooze is een interkerkelijke tienerclub voor jongeren van ongeveer 14 tot 18 jaar oud. We organiseren inmiddels al 10 jaar allerlei activiteiten. Dat doen we iedere twee weken op zondagavond met een spel om er in te komen, gezellig samen eten en samen nadenken over een geloofsthema dat gekozen is door de tieners. Ook organiseren we regelmatig andere activiteiten, zoals grote spellen, een gala of het jaarlijkse kamp.

De vaste Youchooze avonden worden gehouden in het Huis van Salem, Hendrik 14a in Wageningen. We beginnen meestal om 17:00 en gaan door tot ongeveer 21:00.Voor precieze tijden, data of andere vragen kan gemaild worden naar: youchoozewageningen@gmail.com. Tieners kunnen deelnemen aan de Youchooze Whatsappgroep, daar komt ook alle info over avonden en andere activiteiten in.

Youchooze is een interkerkelijk initiatief waarbij over het algemeen tieners van de Evangeliegemeente Salem, de Vineyardgemeente, de Nederlandse Gereformeerde Kerk ‘Ons Huis’ en de Nederlandse Gereformeerde Kerk ‘De Wagenburcht’ komen. Ook komen er regelmatig tieners uit andere gemeenten in Wageningen en omgeving of tieners zonder kerkelijker achtergrond. Youchooze staat open voor tieners van allerlei kerkelijke en niet kerkelijke achtergronden.

Je vindt meer informatie op de facebookpagina van Youchooze en via Instagram: Youchooze_Wageningen.

Lees ook meer over actualiteiten: