Zondag 12 juni: Interkerkelijke picknick

Al twee jaar hebben we elkaar als mensen van de verschillende Wageningse geloofsgemeenschappen niet of nauwelijks kunnen ontmoeten doordat de interkerkelijke viering en de meeste overige activiteiten in de Week van Gebed online waren. Dat gaan we inhalen met een interkerkelijke picknick op zondag 12 juni, vanaf 12.00 uur tot 14.30 uur, in het Arboretum Belmonte, bij het kunstwerk ‘Plant, ontluikend leven’.

Er lag oorspronkelijk een plan om in juni een interkerkelijke openluchtviering te organiseren. Dat vergt veel voorbereiding. Na het wegvallen van de coronamaatregelen voelt het in veel geloofsgemeenschappen alsof er een inhaalslag gemaakt moet worden. Het is fijn om elkaar te treffen in de diensten. Er is veel enthousiasme en er wordt weer veel georganiseerd, dit vergt al veel energie van mensen. Daarom is besloten om op 12 juni in te zetten op interkerkelijke ontmoeting in een mooie omgeving.

Wat neem je mee?

• Eten en drinken voor jezelf / je eigen gezin, en iets extra
• Een kleedje of een stoeltje om op te zitten
• Bal, Kubb, petanque, …
• Evt. zonnebrandcrème
• Voor evt. honden: iets om de hond mee vast te zetten
• Iets voor de collecte

Alle leeftijden en talen zijn welkom. Er zal een centrale plek zijn waar het eten wordt verzameld, zodat we alles kunnen delen. Er zijn toiletten in het Arboretum. Langer blijven dan 14.30 uur is toegestaan, en kom ook gerust eerder en organiseer samen een leuke activiteit als je dienst ruim voor 12 uur is afgelopen.

Het Arbortum Belmonte wordt onderhouden door een stichting. De collecte zal bedoeld zijn voor deze stichting. Direct iets overmaken kan ook via de website van de stichting Arboretum Belmonte.

Met vragen kunt u terecht bij Dorien de Jonge (NGK, 06-0641167310) en Judith Westerink (Salem, 06-83432667).